HP OfficeJet Pro 8600 e-All-in-One (CM749A) – recenzia

closeUPOZORNENIE ! Tento článok bol publikovaný pred 6 rokmi 3 mesiacmi 21 dňami preto informácie už nemusia byť aktuálne.
Rate this post

Ja neviem ako je to možné ale už zase sme pri mojej obľúbenej značke HP. :-) Jednoducho z môjho pohľadu robia kvalitné veci už dlhú dobu a to je veľké plus v prospech tejto spoločnosti. Mala som možnosť vyskúsať toto zaujmavé kombinované zariadenie v jednom hoteli kde som bola pomôcť s nejakými IT vecičkami. Tlačila som na nej dokumenty z obrázkami a zaujala ma na prvé vytlačenie :-)

 HP OfficeJet Pro 8600_1

Je to atramentová tlačiareň v komibinácii so scanerom a tak máme doma poloprofesionálne firemné zariadenie, ktoré je postačujúce aj na použitie v stredne veľkom hoteli kde sa tlačia propagačné materiáli v malom množstve, vystavené faktúry, a zoznam hostí prípadne iné potrebné veci. Ako som už spomínala je atramentová a má 4 náplne – čiernu, žltú, červenú a modrú. Tlačí v rozlíšení 1200 x 600 dpi do maximálneho formátu A4. Môžete na nej tlačiť aj fotografie ale trochu sa načakáte. Rýchlosť tlače je 32 strán za minútu v čiernej farbe a tak isto 32 strán za minútu aj vo farebnom prevedení. Skener má rozlíšenie 4800 dpi čo poskytuje dostatok komfortu pri práci aj vtipných fotografiách z akcií alebo dovolenky.

Pracovná záťaž 25 000 strán za mesiac so zásobníkom papiera na vsupe je 250 listov a na výstupe 150 listov nieje vôbec obmedzujúce pri bežnej práci. Ak však tlačíte nejaké propagačné materiály treba počítať s častejším odkladaním a vkladaním papierov. Máme tu možnosť aj obojstrannej tlače a podporuje aj priamu tlač. S pamäťou 128MB a dotykovým displayom o veľkosti 2,65″ máte svoju prácu uľahčenú a stáva sa viac hrou ako stereotipnou prácou. Má v sebe zabudovanú čítačku pamäťových kariet typu Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, MagicGate Memory Stick Duo; Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, MagicGate Memory Stick Duo; MultimediaCard (MMC), Secure MultimediaCard; Reduced-Size MultimediaCard (RS-MMC), MMC Mobile.

Rozhranie USB 2.0 vám poskytne komfort pri spojení s PC, notebookom či inými zdrojmi avšak v prípade ak sa vám nechce alebo nemôžete použiť wifi rozhranie. A samozrejme máme v ponuke k dispozícii aj LAN rozhranie.

HP OfficeJet Pro 8600_3

Príslušenstvo k tlačiarni nájdete v krabici pri kúpe. Dokumentáciu, ktorá tam patrí v každom balení, CD softvér, napájací kábel, telefónny kábel a štartovacie tlačové kazety. Rozmery tlačiarne niesu až také hrozivé 494 x 460 x 300 mm s hmotnosťou 12kg. Tá váha je vyššia ako bežnej tlačiarne ale keď jej nájdete dobré miesto na prvý krát nemusíte s ňou viac “cvičiť”. Jej spotreba je 28W. Asi jediné mínus tejto kombinovanej mašinky je to že na nej nemôžete potláčať CD prípadne DVD. A keďže máme wifi tak môžeme tlačiť takzvane za letu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *